1 december - visitkort och prat med Valarie

Idag så kom vi igång lite segt för att datorerna funkade inte i morse. Men vi tog vara på tiden ändå genom att göra små visitkort som är i form av en påse i lite tjockare papper. Vi hade tänkt att skriva ut info och klistra dit det sen.

Det var egentligen planerat att vi skulle gå till banken och försöka fixa ett konto idag men det gick inte. Det var så oklart hur vi skulle gå tillväga för att öppna ett konto så vi frågade Valarie och hon berättade det mesta för mig och Johanna. Olivia satt och mejlade och arbetade vidare med visitkorten. Jag hade då läst på under helgen så jag visste lite om protokollgrejen vi måste ha skrivit för att få ett plusgirokonto. Vi tänkte på Nordea som bank men Valarie sade att Sparbanken skulle bli bättre eftersom vi inte är 18 år fyllda. Valarie sa också att hon skulle gärna vilja engagera sig lite mer i vårat arbete och vi kom överens om att träffas nu på onsdag. Det blir bra att få lite feedback.

Bloggen ser lite bättre ut nu och fattas lite information och bilder bara.

Vi blev också intervjuade till UNGnt av Anna i trean och hon bad oss skicka bilder på oss och påsarna till henne senast onsdag.  Det blir bra som marknadsföring. 

Vi kom också fram till att vi skulle ha en tävling på marknaden; om man skänkte minst fem kronor till Röda Korset så fick man vara med i en utlottning av en påse.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0