19 januari 2009

Sophia dök tyvärr inte upp idag, då hon hade råkat anteckna fel datum för vår träff. Nästa måndag kommer hon dock och pratar med oss. Idag har vi därför bland annat planerat vad vi ska ta upp med henne.

Valarie och Malin har gett oss respons på vår Affärsplan, det var några småsaker som vi ska kolla lite till på, det var dock mest budgeten som var lite felaktig, vilket är Johannas ansvarsområde.

Till den regionala mässan har vi planerat att ställa upp i några olika tävlingar; bästa monter, bästa UF-företag, miljöpriset, bästa logotyp, bästa vara samt bästa hantverk. VI delade upp förberedelserna inför de olika tävlingarna mellan oss och jag fick Miljöpriset och Bästa Hantverk tilldelat mig. Jag har redan börjat jobba på motiveringen till Miljöpriset, jag tror vi har en bra chans där, men vi vet ju i och för sig inte hur bra de andra Uf-företagen är på miljöfrågor...!

Företagsmöte M.A.J.S uf
19 Januari 2009


Närvarande: Olivia Staveborg Kerkelä, Maria Maleh och Johanna Berg.
1. Mötet öppnades.

2. Produktion.
Vi kom fram till att vi har producerat ungefär 50 påsar, vårt mål är att sälja 50 påsar så det är ingen brist på påsar just nu. Vi koncentrerar oss på andra saker nu.

3. Bloggen. Olivia har skrivit "Veckans miljötips" Det väntas bara på att bli publicerat. Maria har format en ny design som blev godkännd, bara lite inlägg som måste fyllas på för att den ska bli helt klar.

4. Marknadsföring.
Maria ska redigera lite på loggan som Olivia har ritat. Afficher behövs och Maria ska skissa lite på en som vi allihopa sedan slutför. Olivia ska mejla dem som inte vann i vår tävling = vi skickar länkar.

5. Händelser.  Prioritering nummer ett är mässan, som äger rum vecka 11. Vi har nu kollat upp vilka tävlingar vi ska delta i och så har vi delat upp några kategorier var som vi ska kolla upp lite. Vi har ett "inför mässan" grej som vi ska på, datum måste ta redas på. Tidplanen måste uppdateras.

6. Rådgivare. Monica kom ej i onsdags då vi trodde att vi skulle ha möte med henne. Johanna ska mejla henne. Vi behöver ordna ett möte med både Valarie och Malin. Vi har fått respons på vår affärsplan av både Malin och Valarie.

7.Övrigt. Nästa möte äger rum den 11 februari efter skolan (Kl. 14:30).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0