9 februari 2009

Förra lektionen var jag ledig, däremot har jag jobbat väldigt mycket med motiveringen till Miljöpriset, vilken är nästintill färdigskriven nu. Maria kom på en punkt som jag ska skriva dit, gällande fikat på företagsmötena. Bäst att fixa det med en gång!

Idag gick Maria och Johanna iväg på mässseminariumet på Louis De Geer. Jag kunde tyvärr inte medverka eftersom att jag hade ett spanskaprov jag inte kunde missa men jag litar på att Johanna och Maria delar med sig av inforrmationen de får. Vi hann också med att ha ett företagsmöte innan de gick. Protokollet publiceras nedan:

Företagsmöte M.A.J.S uf
19 Januari 2009


Närvarande: Olivia Staveborg Kerkelä, Maria Maleh och Johanna Berg.
1. Mötet öppnades.

2. Produktion.
Vi kom fram till att vi har producerat ungefär 50 påsar, vårt mål är att sälja 50 påsar så det är ingen brist på påsar just nu. Vi koncentrerar oss på andra saker nu.

3. Bloggen. Olivia har skrivit "Veckans miljötips" Det väntas bara på att bli publicerat. Maria har format en ny design som blev godkännd, bara lite inlägg som måste fyllas på för att den ska bli helt klar.

4. Marknadsföring.
Maria ska redigera lite på loggan som Olivia har ritat. Afficher behövs och Maria ska skissa lite på en som vi allihopa sedan slutför. Olivia ska mejla dem som inte vann i vår tävling = vi skickar länkar.

5. Händelser.  Prioritering nummer ett är mässan, som äger rum vecka 11. Vi har nu kollat upp vilka tävlingar vi ska delta i och så har vi delat upp några kategorier var som vi ska kolla upp lite. Vi har ett "inför mässan" grej som vi ska på, datum måste ta redas på. Tidplanen måste uppdateras.

6. Rådgivare. Monica kom ej i onsdags då vi trodde att vi skulle ha möte med henne. Johanna ska mejla henne. Vi behöver ordna ett möte med både Valarie och Malin. Vi har fått respons på vår affärsplan av både Malin och Valarie.

7.Övrigt. Nästa möte äger rum den 11 februari efter skolan. Eller?

RSS 2.0