14 + 15 maj

15 maj

idag så var vi kvar i skolan efter skoldagens slut! Vi behövde måla på tapeterna inför mässan. Det blev två fin grenar och en fågel på. Det packades samtidigt som det målades och saker bockades av på listan. Nu var allt med transporten klart, jag skulle ta tåget till älvsjö och resten åker bil med Bosse och sakerna. Det blir bra då jag inte gillar att åka bil! Malin skulle komma och hälsa på oss på tisdag och sedan åka hem med sakerna, och sedan skulle alla vi tre ta tåget hem på onsdag!
Vi kom också överens om ett mål vi skulle försöka uppnå på mässan. Det var att få fem påsar sålda! Det kändes lite lågt men vi kände att det var bättre att vi la ett lågt och relativt mål så att vi inte skulle bli besvikna efter.
Efter skolan så ska jag hämta ut tågbiljetterna, hoppas det går problemfritt. Jag är så nervös!

14 maj
HEJ! Vi har löst problemet med byrå/bord och hittat ett perfekt bord på våning två. Hoppas den får plats i Bosses bil också. Jag skrev klart schemat med många pauser och viktiga tider, det är inget vi kommer följa strikt känner jag fast det är bra att ha något att följa efter ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0