19 januari 2009

Idag så väntade vi Sophia från UF. Vilket gjorde att vi segade lite, men vi satte sedan igång med ett företagsmöte och då sades detta:

Företagsmöte M.A.J.S uf
19 Januari 2009


Närvarande: Olivia Staveborg Kerkelä, Maria Maleh och Johanna Berg.
1. Mötet öppnades.

2. Produktion.
Vi kom fram till att vi har producerat ungefär 50 påsar, vårt mål är att sälja 50 påsar så det är ingen brist på påsar just nu. Vi koncentrerar oss på andra saker nu.

3. Bloggen. Olivia har skrivit "Veckans miljötips" Det väntas bara på att bli publicerat. Maria har format en ny design som blev godkännd, bara lite inlägg som måste fyllas på för att den ska bli helt klar.

4. Marknadsföring.
Maria ska redigera lite på loggan som Olivia har ritat. Afficher behövs och Maria ska skissa lite på en som vi allihopa sedan slutför. Olivia ska mejla dem som inte vann i vår tävling = vi skickar länkar.

5. Händelser.  Prioritering nummer ett är mässan, som äger rum vecka 11. Vi har nu kollat upp vilka tävlingar vi ska delta i och så har vi delat upp några kategorier var som vi ska kolla upp lite. Vi har ett "inför mässan" grej som vi ska på, datum måste ta redas på. Tidplanen måste uppdateras.

6. Rådgivare. Monica kom ej i onsdags då vi trodde att vi skulle ha möte med henne. Johanna ska mejla henne. Vi behöver ordna ett möte med både Valarie och Malin. Vi har fått respons på vår affärsplan av både Malin och Valarie.

7.Övrigt. Nästa möte äger rum den 11 februari efter skolan.

Mötet tog ungefär hela lektionen då Sophia hade tagit fel på datum så hon kommer istället nästa gång. Just nu gäller det att skriva rapporter och sådant inför mässans tävlingar, deadline på alla dessa rapporter är den 13 feb..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0