12 januari 2009

Idag så började vi lektionen med att prata igenom vad vi hade gjort och vad vi hade framför oss. Mässan är det största eventet just nu och vi behöver verkligen lägga ner mycket tid på förberedelserna inför mässan så att vi blir nöjda.


Vi hade nya påsar och dom fotade, bilderna ska jag lägga upp antingen ikväll eller imorgon. Vi har redan andra beställningar på G genom bloggen. Vi beställde också "namnlappar" från Http://namnlappar.se . Dock kändes företaget lite oseriöst eftersom man bara behövde bekräfta en gång. Lapparna ska skickas hem till Johanna.

Vi spånade igenom lite saker som vi behöver till mässan så vi har lite koll på vad vi behöver lägga ner tid på. Dom sakerna togs upp på vårt första företagsmötet:

Företagsmöte M.A.J.S uf 12 Januari 2009

Närvarande: Olivia Staveborg Kerkelä, Maria Maleh och Johanna Berg.
1. Mötet öppnades.
2. Produktion. Produktionen går framåt, men Olivia och Maria ska sy mer under veckan.
3. Bloggen. Vi beslutade att börja med ”veckans miljötips”, för vilket Olivia ska ansvara. Maria ska ladda upp bilder på tygpåsar och försöka att skissa på en tydligare profil. Därtill ska hon forma om menyns layout på hemsidan. De punkter som ska finnas med är Om Oss, Påsar, Nyheter och Kontakta Oss. Vi ska även bli mer tydliga med att vi vill ha pengarna i tid ifrån de som beställer av oss.
4. Marknadsföring. Maria ska skissa på en kladd till en affisch som vi alla ska titta på tillsammans efteråt. Affischen ska vi sedan sätta upp lite överallt för att bättre kunna marknadsföra våra tygpåsar till personer vi inte känner och som inte känner till vår blogg. Olivia har fixat en ny logga som vi eventuellt ska använda.
5. Händelser. Johanna anmäler oss till den Regionala Mässan i mars. Vi ska också börja fundera på något vi kan göra för att dra in mer pengar till Röda Korset.
6. Rådgivare. Vi ska kolla vår mejl och se hur det går med vår planerade träff med Monica från Röda Korset. Dessutom behöver vi ha ett möte med Malin. Valarie ville gå igenom vår affärsplan så vi får prata med henne om det någon gång under veckan. Valarie har också pratat med Sophia som jobbar på UF om att hon ska komma och besöka oss. Det blir troligtvis måndag, nästa vecka


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0