17 november - logga, mer tyg & arbetsfördelning

Dagens lektion började med att vi alla tre satte oss vid datorn och försökte klura ut en logga till MAJS UF :)
Vi fick fram en rätt fin, men dock tycker jag att den är halvklar. Det blir då mitt ansvar att bygga vidare på loggan och hela bloggen(majs.blogg.se) till nästa vecka.

Vid tio-tiden så hade vi stämt träff med Monica. Det gick bra, vi pratade om många saker, tex. hur mkt vi kommer ta per påse och sånt. Hon ville pejla läget liksom, sedan så fick vi fem kassar fulla med tyg, jättegulligt! Vi fick också tråd som behövdes. Vi fick också träffa en sömerska som jobbar på RK och av henne fick vi några tips till själva tillverkningen.På eftermiddagen så tog jag intiativet till att vi skulle ha ett handledarmöte med Malin. Det kändes bra för att Malin hade många bra saker att dela med sig, tex. att vi borde dela upp arbetet mycket mer för då vinner vi mer tid på det! Sedan så pejlade vi läget bara för att se hur vi ligger till julmarknaden och sådär.

Vi delade upp arbetet lite mer som sagt, och det här är mina uppgifter till nästa vecka:
- Fixa bloggen
- Fixa lås till bössan
- Kolla broschyrer till julmarknaden

Sedan så ska jag peppa på Olivia som skulle kontakta RK's ungdomsförbund, UNGnt och kolla lite på varianter till visitkort Och Johanna som skulle kolla upp sparkonto och fylla i kassaboken och självklart ska vi ALLA sy!

Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0